Website - Nyttig info - Valuta

Valuta

Det kan være en fordel at have lidt kontanter med på rejsen. Det er trods alt ikke alle steder, man kan bruge sit  VISA/dankort eller Mastercard.

 

De mest almindelige valutaer som euro, US-dollar, engelske pund, norske og svenske kroner kan bestilles og afhentes i Sparekassen.

 

Hvis du skal have euro med på ferien, kan du også hæve dem i vores automat. Du kan hæve hvad der svarer til 6.000 dkr. pr døgn, pr. kort. Hvis du ikke er kunde her, kan du spørge dit pengeinstitut om beløbsgrænserne eller få en snak med vores rådgiver om at skifte pengeinstitut.

 

Bestilling af valuta bør ske så tidligt som muligt, når du ved hvor meget valuta du skal bruge til din rejse - gerne minimum14 dage inden afrejse. Bestil valuta her

 

Veksling af valuta er gratis for vores garant kunder med minimum 20.000 kr. i garant kapital (dog kun 2.000 kr. for unge mellem 18-29 år). Valuta gebyr kan ses på vores prisoversigt under fanen "priser og gebyr".


Det er en god idé at bruge alle udenlandske mønter, inden du kommer hjem fra rejse. Mønter kan ikke sælges til Sparekassen.

Vi tager ikke imod 500 euro sedler mere - gør du?

Fra den 1. januar 2019 tager Sparekassen ikke længere imod 500-euro sedler, da den Europæiske Centralbank er stoppet med at udgive dem pr. 1. januar 2019.


Vigtigt for erhvervskunder  

500-eurosedlen fortsætter med at være et lovligt betalingsmiddel. Som erhvervskunde kan du fortsat risikere at modtage 500-eurosedler fra dine kunder. Derfor bør du tage stilling til om du fortsat ønsker at modtage 500-euro sedler fra dine kunder, eller om du skal orientere dem om, at dette ikke længere er en mulighed. 

Du kan også undersøge, om du har mulighed for at få dem vekslet på et vekselkontor.    

Mistet kort

Du kan spærre dit Visa/dankort og dankort på telefon nr. 4489 2929 og

dit MasterCard på telefon nr. 4489 2750 

Bliv Kunde

Du er velkommen til at kontakte os på telefon nr. 86 37 13 66 eller maile for at aftale en tid til en uforpligtende kundesamtale.

Mobilepay

Har du mobilepay?

Vi er klar til at hjælpe dig - privat og erhverv.


 

Redegørelse fra Finanstilsynet

 Læs den seneste redegørelse her

Ønsker du at blive opdateret?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på hvad der sker i din bank.


Tilmeld nyhedsbrev

Hovedgaden 33, Postboks 49, 8410 Rønde, cvr. nr. 17625012, Telefon: 86 37 13 66, E-mail: post@roendespar.dk
Det lovmæssige tilsyn er Finanstilsynet - Læs her

Indstillinger for cookie-samtykke

 

Dit lokale pengeinstitut - hvor du er i centrum