Website - Privat - Kort og MobilePay

Kort og MobilePay

Visa/dankort

Visa/dankort er det mest populære betalingskort i Danmark. Kortet kan bruges overalt i Danmark og resten af verden, både i forretninger, på internettet og i pengeautomater. Du kan hæve kr. 6.000,-  i vores automat og kr. 2.000,- i fremmede automater pr. døgn. Hvis du er garant for kr. 20.000 (eller 2.000,- for unge under 30 år) er der ikke noget gebyr for at bruge kortet i fremmede automater.  I udlandet kan du hæve hvad der ca. svarer til kr. 2.000,- pr. døgn.  I øvrigt henvises til vores pris- og gebyroversigt under fanebladet Nyttig info eller klik her


Når du bruger dit kort i Danmark, er det dankort-delen af kortet du bruger. Så snart du bruger dit kort i udlandet, er det Visa-delen af kortet du bruger. Kortet finder selv ud af, hvilken del af kortet der skal bruges, så du skal altid bruge kortet på samme måde, lige meget om du befinder dig i Danmark eller i udlandet.


Læs mere her om dine rettigheder, når du foretager betalinger i Europa
 

Se kortbestemmelser her

 

Spærring af dit dankort el. Visa/dankort ring 44892929 


  

Dankort

Dankortet er det foretrukne betalingskort i Danmark, og mange bruger dankortet som dagligt betalingsmiddel. Det kan både bruges som betalingskort i elektroniske terminaler, ved notaløsninger og som hævekort i pengeautomater og pengeinstitutter. Det kan også bruges til betalinger via internettet på danske hjemmesider.

 

Du kan hæve kr. 6.000,-  i vores automat og kr. 2.000,- i fremmede automater pr. døgn. Hvis du er garant for kr. 20.000 (eller 2.000,- for unge under 30) er der ikke noget gebyr for at bruge kortet i fremmede automater.  I øvrigt henvises til vores pris- og gebyroversigt under fanebladet Nyttig info eller klik her


 

Se kortbestemmelser her


 

Spærring af dit dankort el. Visa/dankort ring 44892929 
 

Mastercard Debit

Mastercard er et betalingskort der kan bruges som hævekort i pengeautomater og til betaling i butikker - både i Danmark og udlandet. Mastercard adskiller sig fra Visakortet ved at have tilknyttet forskellige former for tillægsydelser. En af fordelene ved MasterCard Silver debetkort er, at du højest kan bruge det beløb, som du har til rådighed på kontoen. Beløbet bliver trukket på din konto med det samme, så du hele tiden har overblik over din økonomi.  Vi kan tilbyde 4 forskellige korttyper nemlig:

  • Sølv, Standard, Guld og Platin  

Med et debetkort kan du trygt handle i hele verden og på nettet. 


Se kortbestemmelser her 

 

Spærring af dit Mastercard  ring 44892750 
 


 

Mastercard Kredit

Mastercard er et betalingskort der kan bruges som hævekort i pengeautomater og til betaling i butikker - både i Danmark og udlandet. Mastercard adskiller sig fra Visa kortet ved at have tilknyttet forskellige former for tillægsydelser. Vi kan tilbyde 3 forskellige korttyper nemlig:

  • Standard, Guld og Platin

Alle 3 korttyper kan udstedes til såvel private som erhvervskunder. Mastercard er et kreditkort, dvs. at du får en rentefri kredit i op til 42 dage. Det kræver almindelig kreditvurdering at få udstedet et Mastercard Kredit. Læs mere om de forskellige kort og deres forsikringsdækninger m.v. på www.lopimastercard.dk.

 

Se kortbestemmelserher 


 


 Spærring af dit Mastercard  ring 44892750 


 

Mastercard Young

Med et MasterCard Young kan du handle over 29 mio. steder i Danmark og udlandet. Du kan bruge dit MasterCard Young på tusindvis af steder i Danmark. Det er uanset om du vil handle i supermarkedet, tøjbutikken eller måske på nettet.

 

En af fordelene ved MasterCard Young er at du højest kan bruge det beløb, som du har til rådighed på kontoen. Beløbet bliver trukket på din konto med det samme, så du har hele tiden overblik over dine penge. Se mere på www.lpmastercard.dk

 

Se kortbestemmelser her

 


 

Spærring af dit Mastercard  ring 44892750 

MobilePay

MobilePay er en nem måde at betale med mobilen på. 

Hvad er MobilePay?
MobilePay er en nem og sikker mobilbetalingsløsning. Med MobilePay kan du som privat bruger:
· Overføre penge til andre tilmeldte brugere
· Anmode om penge fra andre tilmeldte brugere
· Betale med MobilePay hos en lang række erhvervsdrivende og herunder betale i butikker
· Få et hurtigt overblik over alle dine transaktioner
Din MobilePay vil løbende blive udbygget med nye attraktive tilbud og muligheder som fx betaling i netbutikker.

Hvordan tilmelder jeg mig MobilePay?
Du skal downloade MobilePay’en fra App Store eller Google play butik og tilmelde dig  med: Cpr -nr., NemID eller billedlegitimation. Du skal dog være fyldt 13 år.

Hvad koster MobilePay?
Det er gratis at hente og downloade MobilePay-app’en.

 

Hvordan overfører jeg penge til andre MobilePay-brugere?
Du åbner MobilePay app’en med din personlige PIN-kode. Herefter indtaster du beløbet og det mobilnummer, du vil overføre til – evt. fra din kontaktliste. Du har også mulighed for at skrive en besked til den, du overfører til. Derefter kan du gennemføre overførslen, hvorefter både du og modtageren får en bekræftelse.

Hvor meget kan jeg MobilePay om dagen?
Dine beløbsgrænser afhænger, hvordan du er identificeret i MobilePay. Det kræver loven. Jo mere du identificeret, desto flere penge kan du overføre. Se mere på MobilePay´s hjemmeside: Tryk her

 


 

 My Wallet

 My Wallet


Med My Wallet kan du nu betale med Dankort på mobilen direkte fra ”låst skærm” på din iPhone, når du handler i en af Dansk Supermarkeds forretninger. Du kan også godkende køb over 200 kr. med dit fingeraftryk i alle de forretninger, der tager imod Dankort på mobilen


 

I første omgang er det i forretninger under Dansk Supermarked (Føtex, Bilka, Netto og Salling), at man kan betale med sin iPhone fra ”låst skærm”, men gradvist vil flere kæder og butikker komme på.
 


 

 


 

Mistet kort

Du kan spærre dit Visa/dankort og dankort på telefon nr. 4489 2929 og

dit MasterCard på telefon nr. 4489 2750 

Bliv Kunde

Du er velkommen til at kontakte os på telefon nr. 86 37 13 66 eller maile for at aftale en tid til en uforpligtende kundesamtale.

Mobilepay

Har du mobilepay?

Vi er klar til at hjælpe dig - privat og erhverv.


 

Redegørelse fra Finanstilsynet

 Læs den seneste redegørelse her

Ønsker du at blive opdateret?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på hvad der sker i din bank.


Tilmeld nyhedsbrev

Hovedgaden 33, Postboks 49, 8410 Rønde, cvr. nr. 17625012, Telefon: 86 37 13 66, E-mail: post@roendespar.dk
Det lovmæssige tilsyn er Finanstilsynet - Læs her

Indstillinger for cookie-samtykke

 

Dit lokale pengeinstitut - hvor du er i centrum