Gå til hovedindhold Gå til hovednavigation Gå til hovednavigation Gå til søgefelt Gå til sidefod

Persondatapolitik

Persondatapolitik

1. Dataansvarlig

Vi er er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager om dig. Vores kontaktoplysninger er:


Rønde Sparekasse
Hovedgaden 33 
8410 Rønde 
CVR.nr. 17625012 
Telefon: 86 37 13 66 
E-mail: post@roendespar.dk

2. Formålene med vores behandling af personoplysninger, hvilke typer/kategorier af oplysninger og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

a) www.roendespar.dk
Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk anonyme informationer om din computer samt oplysninger om, hvilken type browser du bruger. Læs mere om vores brug af cookies i vores Cookie-politik. Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.


b) Når du kontakter os via vores kontaktformular
Når du bruger vores kontaktformular på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver; fx navn, telefonnummer og e-mail-adresse. Formålet med indsamlingen af personoplysninger er, at vi kan besvare dine spørgsmål/anmodninger. Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe de er relevante for din henvendelse. Oplysningerne slettes dog senest efter 6 måneder. Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f.


c) Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev
Når du giver samtykke til at modtage nyheder og tilbud mv. fra os, indsamler vi almindelige personoplysninger om dig (dit navn og din e-mailadresse), og når du modtager nyhedsbrevet, registrerer vi, om du åbner nyhedsbrevet, og hvilke links du klikker på.
Formålet er at kunne levere nyhedsbrevet og bringe nyheder, der er relevante for dig og at markedsføre vores produkter, events og serviceydelser.
Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på frameldingslinket i bunden af nyhedsbrevet. På grund af kravet om samtykke-dokumentation kan vi først slette dine data 2 år efter framelding (se evt. Forbrugerombudsmandens spamvejledning).


d) Når du bliver kunde
Når du bliver kunde hos os, anmoder vi om og registrerer en række personoplysninger om dig (bl.a. cpr-nr., billedlegitimation, navn, adresse, telefonnr., e-mail-adresse, oplysninger om din økonomi, uddannelse og familie) for at kunne levere de aftalte produkter og ydelser til dig. Retsgrundlaget er Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og c (fx overholdelse af hvidvaskloven, skatteindberetningsloven, bogføringsloven, kreditaftaleloven og lov om finansiel virksomhed). Sparekassen ønsker ikke at optage kunder, uden at kunderne har været fysisk til stede i Sparekassen. Se evt. Finans Danmarks pjece "Derfor spørger banken om ID - og alt muligt andet".


e) Når du bliver gruppe 2-4 investeringskunde
Når du bliver gruppe 2-4 investeringskunde, får du en brugerprofil (vi benytter dit navn og din e-mail-adresse) på vores hjemmeside. Formålet med brugerprofilen er at gøre det muligt for dig at benytte services, som kræver login. Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe din profil er aktiv, og opfordrer dig til give os besked, hvis der er brug for korrektion af disse oplysninger. Inaktive profiler bliver slettet efter 1 år. Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f.


f) Når du ansøger om et job hos os
Hvis du ansøger om et job hos os, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver; fx navn, telefonnummer og e-mail-adresse. Formålet med indsamlingen af persondata er, at vi kan give dig svar på ansøgningen samt - hvis du bliver ansat - udarbejde dit ansættelsesbevis og udbetale løn. Vi sletter jobansøgninger efter 6 måneder. Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f (hvis offentlig/privat) samt artikel 9, stk. 2, litra f.

3. Dine rettigheder

Du har efter Databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Nedenfor informerer vi kort om dine rettigheder. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på {www.datatilsynet.dk}. Kontakt os venligst, hvis du vil gøre brug af dine rettigheder.


Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.


Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.


Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.


Ret til begrænsning af behandling
Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.


Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.


Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

4. Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk



Denne persondatapolitik er senest revideret d. 23. maj 2022



Behandling af personoplysninger


Legitimation

Sikker overførsel af filer

Bliv Kunde

og en del af fællesskabet

Verdensmål

Se FN's 17 verdensmål

Ønsker du at blive opdateret?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på hvad der sker i din bank.


Tilmeld nyhedsbrev

Hovedgaden 33, Postboks 49, 8410 Rønde, cvr. nr. 17625012, Telefon: 86 37 13 66, E-mail: post@roendespar.dk
Det lovmæssige tilsyn er Finanstilsynet - Læs her

Indstillinger for cookie-samtykke

 

Dit lokale pengeinstitut - hvor du er i centrum

ÅBNINGSTIDER


Mandag - onsdagkl. 10.00 - 16.00
Torsdagkl. 10.00 - 17.00
Fredagkl. 10.00 - 16.00
Kassen mandag-fredagkl. 12.00 - 15.00



Kontakt

Rønde Sparekasse

Hovedgaden 33 

8410 Rønde 

cvr. nr. 17625012 

Telefon: 86 37 13 66 

E-mail: post@roendespar.dk