Gå til hovedindhold Gå til hovednavigation Gå til hovednavigation Gå til søgefelt Gå til sidefod

Pension og Forsikring

PENSION

Et trygt og aktivt liv kræver en bæredygtig økonomi - også når du går på pension. Når man er ung og erhvervsaktiv, virker alderdommen fjern. Ikke desto mindre skal den planlægges, især økonomisk.

I Rønde Sparekasse kan du oprette en pensionsopsparing. Indskud foretaget i løbet af året kan trækkes fra på din selvangivelse ud fra gældende regler. Vælger du en aldersopsparing, får du pengene udbetalt som et engangsbeløb. Ønsker du ratepension, kan du få pengene udbetalt i rater over mindst 10 år. Disse udbetalinger bliver beskattet som almindelig indkomst. 


Vores samarbejdspartnere på pensionsområdet er:

LOKAL PULJEINVEST

Lokal Puljeinvest er en løsning til investering af pensionsopsparingen for dig, som ikke selv ønsker at holde øje med og løbende tilpasse dine investeringer. 

Læs mere om Lokal Puljeinvest her 


SPARINVEST  

Rønde Sparekasse samarbejder med Sparinvest om investeringer. Sparinvest blev grundlagt i 1968 som en dansk investeringsforening af en række sparekasser, men er siden vokset til en international kapitalforvalter med aktiviteter i 15 lande. Sparinvest har stor ekspertise, mange års erfaring og en bred palette af investeringsløsninger.

Sparinvest er ligesom Lokal Puljeinvest en løsning til investering af pensionsopsparing for dig, som ikke selv ønsker at holde øje med og løbende tilpasse dine investeringer. 

Læs mere om Sparinvest her 


Bankinvest 

Rønde Sparekasse samarbejder med Bankinvest, der blev etableret i 1969 og er ejet af en række lokale og landsdækkende pengeinstitutter. BankInvest har i mange år med succes forvaltet blandede fonde, som er kendetegnet ved at investere i både aktier og obligationer via investeringsforeninger. Det giver en betydelig spredning af opsparingen i flere hundrede nøje udvalgte værdipapirer. 

Bankinvest er en løsning til investering af pensionsopsparing for dig, som ikke selv ønsker at holde øje med og løbende tilpasse dine investeringer.

Læs mere om Bankinvest her                                       RAPPORT FRA PENSIONSINFO

På din pensionsinfo kan du bl.a. få et overblik over hvor meget du får udbetalt, når du går på pension. 

Klik her for at hente din pensionsinfo

FORSIKRING

Hvis uheldet er ude og skaden sker, er det trygt at vide, at du og dine private ejendele trods alt er godt forsikret. Ved at samle dine forsikringer i Rønde Sparekasse, kan du ordne både dine bankforretninger og dine forsikringer her hos os. Det er både nemt og bekvemt, og når vi kender dig i forvejen, kan vi bedre rådgive dig og sikre, at du har de dækninger, du har brug for.

SKADESFORSIKRING

Vi samarbejder med Privatsikring om tegning af skadeforsikringer til privatkunder. I sparekassen tager vi os af selve tegningen, mens forsikringsselskabet ordner skadebehandlinger og alt det forsikringstekniske. 

Læs mere om Privatsikring her                                                                                                                                

Høj grad af fleksibilitet

Forsikringerne har som udgangspunkt nogle af de bedste dækninger på markedet, men derudover kan du vælge ekstra dækninger til og fra, som det passer dig. Du er naturligvis selv herre over størrelsen på selvrisikoen og sammensætningen af de enkelte dækninger. Det giver dig den bedste mulighed for selv at bestemme, hvad forsikringerne skal koste.

PERSONFORSIKRING 

Heldigvis sker det kun sjældent, at man kommer rigtig galt af sted, men det er ikke desto mindre vigtigt at forholde sig til, hvordan du og din familie er sikret mod sygdom, invaliditet og død. Med de rigtige forsikringer kan du sørge for, at du og dine pårørende får en økonomisk kompensation, hvis det ulykkelige skulle ske. Forhåbentlig får du aldrig brug for udbetalinger fra forsikringen, men hvis du vil sikre en holdbar og livslang økonomi for både dig selv og dine nærmeste, er det vigtigt, du får den del på plads også. Rønde Sparekasse tilbyder en række forskellige personforsikringer gennem et samarbejde med Nærpension, så du kan sikre dig selv og din familie i tilfælde af dødsfald, tab af erhvervsevne og visse kritiske sygdomme.

Læs mere om Nærpension her

Legitimation

Sikker overførsel af filer

Bliv Kunde

og en del af fællesskabet

Verdensmål

Se FN's 17 verdensmål

Ønsker du at blive opdateret?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på hvad der sker i din bank.


Tilmeld nyhedsbrev

Hovedgaden 33, Postboks 49, 8410 Rønde, cvr. nr. 17625012, Telefon: 86 37 13 66, E-mail: post@roendespar.dk
Det lovmæssige tilsyn er Finanstilsynet - Læs her

Indstillinger for cookie-samtykke

 

Dit lokale pengeinstitut - hvor du er i centrum

ÅBNINGSTIDER


Mandag - onsdagkl. 10.00 - 16.00
Torsdagkl. 10.00 - 17.00
Fredagkl. 10.00 - 16.00
Kassen mandag og torsdagkl. 12.00 - 15.00Kontakt

Rønde Sparekasse

Hovedgaden 33 

8410 Rønde 

cvr. nr. 17625012 

Telefon: 86 37 13 66 

E-mail: post@roendespar.dk