Gå til hovedindhold Gå til hovednavigation Gå til hovednavigation Gå til søgefelt Gå til sidefod

Bolig og Byggeri

REALKREDITLÅN

Hvis du overvejer at realisere drømmen om din egen bolig, kan du starte med at kontakte din rådgiver i Rønde Sparekasse. Vi samarbejder med Totalkredit og kan rådgive dig gennem hele processen. Hvis du skal sælge din bolig, vil vi også gerne hjælpe dig - for eksempel med indfrielse af dine lån eller med at placere de penge, du får ud af salget.


På Totalkredits hjemmeside kan du regne på dine muligheder med et Totalkredit lån. Tast blot dine oplysninger ind i låneberegnerne, så kan du bl.a. se, hvad du har råd til, sammenligne de forskellige lånetyper, beregne friværdi m.v.

Find Totalkredits låneberegnere her

OMLÆGNING AF LÅN 

Renten er lav og mulighederne for en billig boligfinansiering er rigtig gode. Du kan både få fastforrentede lån eller tilpasningslån til en meget lav rente, og der kan være mange penge at spare, ved at lægge eksisterende boliglån om. 

NYBYGGERI

Måske drømmer du om en bolig, der kræver et minimum af vedligeholdelse og opfylder de nyeste miljø- og energikrav? Eller måske er drømmeboligen bare ikke til salg, der hvor du ønsker at bo? Hvis du selv har mod på at bygge, kan vi tilbyde dig en byggekredit, så du kan betale håndværkere og materialer under byggeriet. Når boligen står færdig, kan vi naturligvis også hjælpe dig med at vælge de rigtige boliglån.


OMBYGNING OG ENERGIFORBEDRINGER

Har du brug for ekstra plads, vil du spare på energien eller trænger din bolig bare til at blive frisket op? Før du kaster dig ud i et byggeprojekt af den ene eller anden slags, er det en rigtig god idé at få overblik over økonomien. 


HAR DU BRUG FOR INSPIRATION TIL ENERGIRENOVERING AF DIN BOLIG?

På Totalkredits  energiberegner indtaster du blot din adresse, hvorefter beregneren ud fra oplysninger fra BBR-registeret og Energistyrelsen kan give dig inspiration og konkrete forslag til, hvordan du kan energioptimere din bolig. Udover at Energiberegneren kommer med konkrete forslag får du også et indblik i, hvor mange penge og hvor meget CO2 du kan spare ved at gennemføre ændringerne.

Find Totalkredits energiberegner herLegitimation

Sikker overførsel af filer

Bliv Kunde

og en del af fællesskabet

Verdensmål

Se FN's 17 verdensmål

Ønsker du at blive opdateret?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på hvad der sker i din bank.


Tilmeld nyhedsbrev

Hovedgaden 33, Postboks 49, 8410 Rønde, cvr. nr. 17625012, Telefon: 86 37 13 66, E-mail: post@roendespar.dk
Det lovmæssige tilsyn er Finanstilsynet - Læs her

Indstillinger for cookie-samtykke

 

Dit lokale pengeinstitut - hvor du er i centrum

ÅBNINGSTIDER


Mandag - onsdagkl. 10.00 - 16.00
Torsdagkl. 10.00 - 17.00
Fredagkl. 10.00 - 16.00
Kassen mandag og torsdagkl. 12.00 - 15.00Kontakt

Rønde Sparekasse

Hovedgaden 33 

8410 Rønde 

cvr. nr. 17625012 

Telefon: 86 37 13 66 

E-mail: post@roendespar.dk